Oulun Puutarhayhdistys

Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, voit tehdä sen täyttämällä alla olevan jäsenhakemuslomakkeen. Jäsenhakemus käsitellään seuraavassa puutarhayhdistyksen hallituksen kokouksessa. Muista täyttää kaikki kohdat ennen lähettämistä.

Jäsenmaksu on vuodelle 2024 22€
Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille:
Oulun Puutarhayhdistys ry, FI55 5740 5851 5033 03

Yhdistyksen jäsenrekisteriä hallinnoi Puutarhaliitto ja se toimii EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Oulun puutarhayhdistyksen jäsentietoja rekisteriin päivittävät puheenjohtaja ja sihteeri.  Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan Oulun puutarhayhdistyksen omaan toimintaan ja viestintään sekä Puutarhaliiton lähettämään viestintään.  Puutarhaliiton tiedotteiden sisältö on pääsääntöisesti ei-kaupallista ja yleishyödyllistä. Jos viestinnässä on mukana kaupallista aineistoa, mahdollinen tuotteen tai palvelun tarjoaja ei saa käyttöönsä jakelulistan tietoja, mutta viestin saajalla on mahdollisuus olla yhteydessä kaupalliseen tahoon näin halutessaan. Mikäli annat suostumuksesi sähköiselle markkinoinnille, muista ”ruksata” ko. kohta liittymislomakkeelle. 

Yhdistyksemme jäsenet saavat jäsenmaksun maksettuaan Puutarhaliiton sähköisen jäsenkortin, jolla saa etuja ja alennuksia koko maanlaajuisesti. Mikäli et halua sähköistä jäsenkorttia, ilmoita siitä lisätietoja-kohdassa. Sihteerimme lähettää sinulle siinä tapauksessa printattavan jäsenkortin.

Jäseneksi liittymislomake