• Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulupaja

28.11.:13:00 - 16:00

Järjestämme jäsenillemme Oulun Yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla sunnuntaina 28.11 klo 13-16 joulupajan, jossa teemme yhdessä jouluisia koristeita. Tarjolla on glögiä ja pientä purtavaa. Askartelun lomassa voit myös tutustua kasvihuoneisiin.

Työpisteillä voit halutessasi tehdä ohjatusti lumihiutaleita silkkipaperista, valmistaa joulupuun tai jouluswagin ( jouluvastan) havuista. Meillä on mukanamme havuja, käpyjä, sidontalankaa, naruja, silkkipaperia ym. mutta voit tuoda myös omia tarvikkeita. Ota mukaasi työvälineitä kuten oksasakset, sivuleikkurit, kuumaliimapyssy, pienet teräväkärkiset sakset, mikäli sinulla niitä on.

Ilmoittaudu 26.11. mennessä tekstiviestillä numeroon 040 580 4892.

Joulupajan hinta on 10€, joka maksetaan yhdistyksen tilille, kun olet saanut vahvistuksen osallistumisesta. Tulethan tilaisuuteen terveenä ja käytät kasvomaskia.

Päivämäärä:
28.11.